Waterpolo


D.J.K.-ZAR is een club met sportieve ambities. Wij tellen momenteel  twee dames team en vier heren teams waarvan heren 1 op bondsniveau speelt.

Waterpolo Tafelrooster

Tafelrooster DJK-ZAR


Het W-rooster voor de 1e helft is er: W Rooster

Als je een keer niet kunt, regel dan zelf even vervanging. 


Noteer in je agenda wanneer je achter de tafel moet, niets is vervelender dan een wedstrijd te moeten beginnen zonder complete tafel. 

Om te weten wat je moet doen staat hieronder een korte beschrijving:

 

Voor je begint:

  • Bij de eerste wedstrijd moet de tafel worden ingericht, dit betekent vlaggetjes klaarleggen, fluitjes klaarleggen, reserve klok klaarleggen, pennen klaarleggen en de map klaarleggen.
  • Indien het een jeugdwedstrijd betreft staat er ook een spelleider op de kant. Tussen haakjes staat de naam van de spelleider in het onderstaande schema.
  • Het koffertje van het elektronische scorebord moet worden aangesloten op de speciale stekkerkast die in het kastje zit waar ook het koffertje in zit. (bij het badmeestershok)

 

Gedurende de dag:

  • Alle voorkomende zaken m.b.t. de wedstrijd (p-tjes, doelpunten, w functionarissen ingevuld, enz) bijhouden op de tablet. Tijdwaarneming bedienen en i.v.t. de 30 seconden klok bedienen.

 

Aan het einde van de dag:

  • Moeten de tafelbenodigdheden weer worden opgeruimd in de kist, wat blijft liggen raakt zoek.
  • Moet het koffertje weer in het kastje waar de stekker van het kloksysteem ook zit

 

Zin om een keertje mee te trainen?


Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen of om een les te komen volgen? Kom gerust een keertje langs om te kijken. Klik hier voor alle informatie over inschrijvingen, tijden en andere informatie.