Waterpolo


D.J.K.-ZAR is een club met sportieve ambities. Wij tellen momenteel drie jeugdteams in verschillende leeftijdscategorieën, een dames team en vijf heren teams waarvan heren 1 op bondsniveau speelt.

Mini pupillen (onder 11 & 9)

Het o.11 team voor dit seizoen: Sajeed,Tess, Sirah, Noureddine, Yassine en Raaf en ondertussen aangevuld met Flip, Bruno en Mees.

Het o.11 team voor dit seizoen: Sajeed,Tess, Sirah, Noureddine, Yassine en Raaf

Zomertoernooi 0.11 en 0.13!

We zijn dit seizoen goed begonnen: het Snippentoernooi in Ouderkerk aan de Amstel. We zijn hier naar toe gegaan met een klein o.13 en een klein o.11 team.
Omdat er veel afzeggingen waren hebben we besloten dat iedereen van o.11 ook bij onder de dertien mocht spelen en van de organisatie mochten de jongsten van o.13 bij o.11 helpen oftewel de kinderen van o.11 hebben een dubbel toernooi gespeeld. Beide teams hebben ondanks dit zeer goed gespeeld: o.13 weliswaar verloren , maar met niet al te grote uitslagen vooral door het uitstekende keepwerk van Zakaria Brahmi en natuurlijk het goede teamwork en sterke verdediging van de anderen.

O.11 is in een zeer spannende strijd om de derde en vierde plaats derde geworden en heeft een beker in de wacht gesleept.

Het was een leuk toernooi met leuke wedstrijden, kamperen en natuurlijk een barbecue. Volgend seizoen weer!!??

 
 

 

Nieuwe pupillen gezocht!

Hallo jongens en meiden. Ben je minstens 6 en heb je je A en B diploma dan kun je komen waterpoloën bij DJK-ZAR. Het komend seizoen is er weer plaats in ons 0.9 team Je traint op zondag van 15.30 tot 16.30 en jouw team speelt zo eens in de twee maanden op een toernooi. Tot eind mei wordt er nog getraind, daarna beginnen we weer in september. Je mag 2 keer een proefles doen om te kijken of je het echt leuk vindt.
Als je in een ander team moet spelen ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Tot gauw,

Marga (trainster-coach mini-team)

 

Zo vlak voor het eind van het seizoen nog een bericht van het mini-front:

 

Na een leuk seizoen met 4 toernooien en twee oefenwedstrijden hebben we zaterdag 17 mei het seizoen afgesloten met een mooie derde plaats op het minitoernooi voor o.9 van de Watervlo in Vleuten. We waren met z'n vijven wat betekende dat iedereen alle wedstrijden speelde. Er werd gewisseld op doel: Raaf, Yassine en Sirah en veel gescoord door de aanvallers Flip, Yassine, Sirah en Raaf. Oumaima voorzag het team van mooie passes en zorgde ervoor dat de bal bij het doel terecht kwam. Raaf had als speciale rol de bal rondspelen. Dit ging voortreffelijk. Tussen de wedstrijden door konden we spelen op de matten.

Uitslag: wedstrijden in onze poule DJK-ZAR - UZSC I 2-5; DJK-ZAR - Watervlo II  8-0
hierna wedstrijden om de derde, tweede en eerste plaats waarbij we tegen Watervlo I moesten om de derde plaats:  5-2 !!!! gewonnen.
We kregen een vaantje en een ijsje.

Marga

 


 

Hieronder een paar foto's van het afgelopen seizoen om de sfeer te proeven