Contributie


Voor de inkomsten is D.J.K.-Zar volledig afhankelijk van de contributie bijdrages.

 

Er is een noodplan om de competitie 2017-2018 af te maken. Op 5 maart presenteert het bestuur de plannen voor de toekomst.

Contributie

Basiscontributie

 

Voor de eerste 4 maanden van 2018 heeft het bestuur de volgende contributie vastgesteld:

 

Zoals eind vorig jaar aangekondigd op de ledenvergadering verkeerd DJK-ZAR momenteel in financieel zwaarweer. Om het hoofd boven water te houden zal de maandelijkse contributie verhoogd worden naar €75 voor H1/2, €57 voor H3/4 & D1/2 en €49,50 voor de wedstrijdzwemleden. Omdat maandelijkse betaling/incasso extrakosten voor de club betekent gaan we je vragen de contributie in één termijn te voldoen. Wil je toch in meerderetermijnen betalen? Geef het dan aan bij Dennis Ketelaars.

 

Waterpolo/Wedstrijdzwemmen 

 

Aan het meedoen met waterpolo/wedstrijdzwmmen zijn buiten de contributie nog èènmalige kosten verbonden. Deze èènmalige kosten moeten direct bij inschrijving worden voldaan.

 

- Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00.

- Het sportpakket (als je 1 of beide  bovengenoemde sporten wil gaan beoefenen) kost € 50,00 (startvergunning, groene polo en witte korte broek). Voor leden tot en met 12 jaar kost dit € 25,00.

Kom een keertje mee trainen


Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen? Kom gerust een keertje langs om te kijken. Klik hier voor alle informatie over inschrijvingen, tijden en andere informatie.